VuvuzEllas!

2010.06.21. 18:53 Anaximandrosz

A félreértések elkerülése végett leszögezzük, ez nem a napi borzasztó szóvicc blog. Egyszerűen csak így fogunk szurkolni mostantól.

És persze vuzuzeláról posztolni majdnem olyan kifizetődő, mintha alig felöltözött szurkercsajokat mutogatnánk.

Bár a csatárunk, Gekasz majd megőrül a vuvuzelák hangjától, sőt a FIFÁ-nak is üzent, hogy "tilcsák be", a görög kreativitás mégiscsak felfedezte magának a méhkas trombita szépségét. A hangszer nevének hangzása, véletlenül sem a hangja, egybekovácsolja a görög szurkereket. A VuvuzEllas immár országunk görög nevét (Ellas) kürtöli bele a világba. S nagyon szomorúak lennénk, ha ezt csupán a csoportkörben tehetné. Az igazi görög szurkerek ilyen feliratú pólóban feszítenek. Nekünk sajnos még nincs belőle.

A pólógyárosok az első vesztes meccs után, némileg lehangoltan, csak arra voltak képesek, hogy "Kai O Theos Voithos" - (Isten megsegít minket)  ruhadarabokat szitázzanak. Az isteni gondviselés persze mindig jól jöhet, de reméljük nem kapkodtak el túl sokat ebből a pólókból a kishitű rajongók. Ez a mostani ötlet azért kafa.

3 komment

Címkék: szurkolás vuvuzela

A bejegyzés trackback címe:

https://rehakles.blog.hu/api/trackback/id/tr962098928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

énénén 2010.06.21. 23:24:39

Miért szurkoljunk Görögországnak?
ez rövid poszt lett!
nem győztetek meg, ellenetek fogadtam

GlobalPlaza Dimitry · http://www.globalplaza.hu 2010.06.22. 08:51:36

Hajrá Görögország! Kicsi az esélyetek de ne adjátok fel VuvutEllas! Ha többet akarsz tudni a Vuvuzelláról, ezt olvasd el: www.globalplaza.hu/hir/vuvuzela-vasarlas

netreader 2010.06.22. 15:25:22

Sztori görög barátoktól az "Isten megsegít"-hez.
A görög tévében a meccseket egy pösze kommentátor közvetíti. A nigériai ellentámadásos ziccernél csak annyit tudod mondani "Isten segíts minket", majd ezekután kapus véd + másik csatár eltörte a labdát. "És Isten megsegített" - mondta a pösze kommentátor.
süti beállítások módosítása