Az egy dolog, hogy összezuhant a görög gazdaság ilyen-olyan okokból, és kénytelen-kelletlen Rehhagel helyett, egy másik német, Angela Merkel lett a legfontosabb személy a közéletünkben, hogy ne veszítsük el ingünk-gatyánk. (Jöttek volna megint a meztelen vörös és feketeakakos vázafestmények, örültetek volna mi?) Végül sírtunk Merkelnél, meg el is küldtük a jó francba, lett pénzünk, nem adósódtunk el. Azóta vigyáztuk a megmaradt drachmánkat eurónkat, hogy majd egy hosszabb sztrájk idején is fussa ouzóra.

Erre tessék, kicsit kirándulunk Dél-Afrikában, hogy kipihenjük magunkat a húzós megszorítások előtt, és mikor vissza megyünk a szállodába, kifosztva a széf. Oda három játékos zsebpénze, cirka egymillió forint, mindenféle valutákban, így aztán hiába várja otthon a kölök, nem kap szuvenírként egy árva vuvuzelát se. Persze ennek leginkább a szomszédok örülnek majd.

Ekkora pénztárcám volt


Játékosaink módfelett szerények, a rendőrséget még csak-csak kihívták a durbani Beverly Hills Hotel-be,(nem, nem Eddy Murphy érkezett) hogy elinduljanak a forró nyomon, de a sajtót valamiért nem igyekeztek bevonni az ügymenetbe. Reméljük, nem tippmixelni akartak a spílerek a félrerakott pénzből, hanem elzárkózásuk oka a tökéletes koncentráció fenntartása. Természetesen a hotel vezetői és a portások is mélyen hallgatnak az esetről. Lehet a meztelen diplomata surrant be a szállóba.
 

4 komment · 1 trackback

Címkék: merkel lopás

A bejegyzés trackback címe:

https://rehakles.blog.hu/api/trackback/id/tr742072474

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Labdarúgó világbajnokság (aka Foci VB) 2010.06.11. 09:01:29

A labdarúgás a földgolyóbis legnépszerűbb játéka, amit annak köszönhet, hogy csak labda kell hozzá, meg egy placc, ahol rúgni lehet. Erre utal az elnevezése is, bár amerikaiul soccernek hívják, ami meg a szopósra hasonlít. (Na jó, természetes...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.06.10. 22:40:36

Hadd már,öcsém: mikor a legnagyobb csapatok mezén főszponzorként ott szerepel a BWIN felirat,mi ez ha nem legális bundázás.A tiszta sport rég meghalt,a pénzisten-imádók megölték ezt is!

vernarancs 2010.06.11. 08:38:23

Ha szefben volt akkor azert nem a szalloda a felelos?

nykaroly · http://nykaroly.wordpress.com/ 2010.06.11. 09:07:46

Huh, mindjárt kezdődik... De mielőtt komolyra fordulna a dolog, jót lehet nevetni a csoportellenfelek játékosainak a hülye nevein :))
nykaroly.wordpress.com/2010/05/27/del-korea/
süti beállítások módosítása