Mi is élvetegen nézzük a szuperlassításokat a vébén, amik mindent, de mindent megmutatnak. Kicsit sajnáljuk, hogy az inkontinens Lehmann nem szerez mókás perceket nekünk, de elvagyunk azért a grimaszoló szövetségi kapitányokkal, meg a tajcsis lassúsággal egymást lerúgó mészárosokkal is.

A Nigéria elleni meccsünkön, a később győztest gólt berámoló Toroszidiszt is lerúgták/próbálták lerúgni. Mindenesetre elesett. A szuperlassítás ugyan rámutatott egynémely színészi teljesítményre, de kikockázva (értsd Lego), nagyon is jól látszanak egyéb dimenziók is.

 

10 komment

Címkék: lego toroszidisz lerúgás

A bejegyzés trackback címe:

https://rehakles.blog.hu/api/trackback/id/tr912107601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szárny 2010.06.27. 07:28:15

Hát mit mondjak. Ha a pofátlanságból és a legundorítóbb falmelléki szatócsmentalitásból világbajnokságot rendeznének, ennek a négy világcéget reklámozó gerillamarketingnek a kiötlője igencsak előkelő helyen végezne. Így azonban csak jó pénzt kaszál vele. Költse arra, amit megérdemel.

RobinGood 2010.06.27. 07:34:59

@szárny: Istenem de szar lehet Neked ezzel a nulla humorérzékkal.
Baszki ha nem hívod fel a figyelmemet el sem jut a reklám hozzám. Te vagy az igazi gerillamarketingesük szerintem.

szárny 2010.06.27. 08:17:58

@RobinGood:
1. Engem a foci - valamennyire - érdekel. A legózás semennyire sem. Mármost, az index focirovatában találok egy címet: "Egy nagyon durva lerúgás", mellette a videót ígérő ikon. És máris a legóreklámot bámulom hitetlenkedve, és perceket baszott el az életemből egy köcsög, akinek már az ősanyját is a hazugság szelleme termékenyítette meg, hogy finoman fogalmazzak; és mindezért még ő kap pénzt. De ez még hagyján;
2. abban, hogy egy legófocipályán egy legófocistára legófocizás közben ráesik egy legókukásautó, mi a humor szerinted? Erre tényleg kíváncsi lennék... És ha már a humornál tartunk: szerinted hogy írná meg a fenti jelenetet - mondjuk - Rejtő Jenő?
3. Ha már kommentelgetünk itten, nem ártana tán a helyesírás alapjaival tisztában lennünk. Hogy például a "de" szó új részmondatt kezdetét jelenti, ezért előtte tagmondat-elválasztó írásjelet illik tenni (vessző, pontosvessző, gondolatjel stb.). Hogy a személyes névmások és ragozott alakjaik nem a MAGYARBAN írandók nagybetűvel, hanem az ameroangolból a világ minden táját elfoglaló pidginben stb.

Baszkikám 2010.06.27. 09:02:29

@szárny:

Sajnálom, hogy abszolute ide nem illően a politika felé kell kanyarodnom, de a mai világunk sajnos annyira át van itatva ezzel, hogy nekem is önkéntelenül az ugrott be, te egy jobbikos szavazó összes ismérvével rendelkezel. :D

szárny 2010.06.27. 09:09:01

@Baszkikám:
Szóval, aki kiakad azon, hogy focit ígérve legóreklámot mutogatnak neki;
aki helyesen tud magyarul;
akinek nem a legófoci a humor, hanem Karinthy vagy Wodehouse:
az jobbikos.
Gratulálok az észjárásodhoz. Így születtél, vagy tanultad valahol?

Baszkikám 2010.06.27. 09:33:24

@szárny:
Bocsi, hogy egyből a közepébe trafáltam. :D

pyrogate · http://laalbirroja.blog.hu/ 2010.06.28. 15:13:14

@szárny: ez egy külsős blog, nem kap érte fizetést senki:)
a humor szubjektív dolog. Szerintem ez vicces. Hoppá, akkor most primitív lennék? Rejtő is vicces, de máshogy. :)
A személyes névmások nagy betűje meg egyszerűen a tisztelet jele. Örülök, hogy segítettem.

bsteve 2010.07.04. 08:32:11

Én is mutatok egy aranyos videót, kacagjatok: gorillák és tehenek a pályán: :)

egy focis továbbküldősben kaptam:

www.youtube.com/watch?v=O--NB3MtCr8
süti beállítások módosítása