Ha azt mondjuk, hogy a görög sajtó nem volt teljesen elégedett a tegnapelőtti játékkal, akkor finomak és nőiesek voltunk. Úgy tűnik, hogy megrepedezett a talapzat Rehakles szobra alatt.

Bűncselekmény, szégyen, fájdalom, csakhogy egy pár jelzőt említsünk a riportokból - teljes felháborodás, és némileg jogos letargia uralja jelenleg az ethniki iránti közhangulatot. Természetesen máris felmerült a '94-es leszereplés - a csapat jelenlegi állapotát elnézve igen valószínű - megismétlődése.

 A játék nem volt szemet gyönyörködtető, de legalább eredménytelen. A hétköznapi szurkoló akár még ezt is megemésztené, ha legalább küzdelmet látna a pályán. Sajnos ez is hiányzott, így a szar játék/belefosok hozzáállás kombó jogosan verte ki a biztosítékot  a sajtónál is. Bűnbakként egyre inkább Rehhagelt kiáltják ki: szép volt jó, volt, de ideje  volna már valakit keresni a helyére - erre sürgetik a szövetséget.

Az egyik újság egyenesen odáig megy, hogy válogatott azonnali hazatérését javasolja. Mindeközben Rehhagel arra panaszkodik, hogy a játékosok nem tartották be a taktikai utasításokat - és valóban: bármelyik csapatrészt vesszük górcső alá, talán Gekasz kivételével mindenki kritikán alul teljesített. Rehhagel a védelem összhangját hiányolta nyilatkozatában, miszerint: "Amikor 18 játékos tartózkodik a büntetőterületen belül, akkor egy erősen belőtt labda bármikor meglepetést okozhat - főleg, ha a védő nem fejeli el megfelelőképpen" Ez így utólag pont úgy hangzik, mint az első gól előtti mizéria- gratulálunk...

A kibontakozó görög drámát Karagunisz félidőbeli lecserélése teszi egyre izgalmasabbá. A középpályást Rehhagel nyíltan is kritizálta - szerinte nem tudta felvenni a játék ritmusát. (hálló, Ninisz végig a padon ült...)

A slusszpoén az egész kaotikus helyzetben azonban a kapus, Corvasz nyilatkozata: abban igaza van, hogy a csapat helyzetén a sok kritika nem javít, azonban  leszereplés fényében azt, hogy szerinte a puffogás helyett, élvezni kellene a VB minden egyes percét, kissé felháborítónak tartjuk.

Hirtelen felindulásból bennünk is felmerült a kérdés: haza menni nem kéne már?

5 komment

Címkék: taktika vereség dél korea rehhagel csoportmeccs mágnespeti

A bejegyzés trackback címe:

https://rehakles.blog.hu/api/trackback/id/tr492079786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gio · http://www.napiauto.blog.hu 2010.06.14. 09:06:54

egy görög-szintű válogatottól mi a faszt lehet elvárni a vébén? valóban örülni kellene annak, hogy egyáltalán kijutottak. szürke, gyenge játékosok egy szürke, maradi edzővel. w

végig lehet bosszankodni az egész tornát, persze.

the_line 2010.06.14. 09:48:56

szerintem meg még így is ősidőkig csókolhatnák Rehagel seggét az EB miatt. Azt Ő egy személyben nyerte meg, akkor mondjuk voltak európai szinten közepes játékosaik, ma már nagyságrenddel szarabbak, hát kb ennyit tud tenni egy szenzációs edző ezzel az emberállománnyal. Meg merném kockáztatni, hogy a magyarokkal összehasonlítva pl pont az edző eredményezi az egy fokkal magasabb szintet, semmi esetre sem a játékosok képessége

Gammahím 2010.06.14. 10:10:09

hello, fent javítani kellene a meccs eredményét, mert ugyi nem 2-0, hanem 0-2

Kengyelfutógyalogmammut 2010.06.14. 10:12:46

Qman igaz magyarrá vált! Dehogyis mondok én le! Miért? 1 félidő alatt bárki kaphat 5-öt!
süti beállítások módosítása