Mi is élvetegen nézzük a szuperlassításokat a vébén, amik mindent, de mindent megmutatnak. Kicsit sajnáljuk, hogy az inkontinens Lehmann nem szerez mókás perceket nekünk, de elvagyunk azért a grimaszoló szövetségi kapitányokkal, meg a tajcsis lassúsággal egymást lerúgó mészárosokkal is.

A Nigéria elleni meccsünkön, a később győztest gólt berámoló Toroszidiszt is lerúgták/próbálták lerúgni. Mindenesetre elesett. A szuperlassítás ugyan rámutatott egynémely színészi teljesítményre, de kikockázva (értsd Lego), nagyon is jól látszanak egyéb dimenziók is.

 

10 komment

Címkék: lego toroszidisz lerúgás

Szomorúan fogadtuk a hírt, bár nagyon nem lepődtünk meg, hogy blognévadónk, Rehakles (Otto Rehhagel) nem kíván többé görög szövetségi kapitány lenni.

A csúcson a legjobb abbahagyni, citáljuk mi is a közhelyet, de esetében ez, hiába lett bérelt helye az Olümposzon, éppen most nem mondható el.


1 komment

Címkék: vb eb fütty rehhagel

Valójában a Dél-Korea elleni meccsen dőlt el az egész. Az ott mutatott játék, valamint a kétgólos vereség miatt megérdemelt a kiesés, minden más csak magyarázkodás. Összefoglalunk.

4 komment

Címkék: argentína taktika fapina vereség rehhagel csoportmeccs

Na majd most eldől, hogy tovább megyünk-e. Nem érdekelnek bennünket a fanyalgók, nem szép focival is szép 16 között lenni.

 

5 komment

Címkék: argentína élő

Miután kiröhögtük magunkat a másik két csoport"ellenfelen," itt az idő górcső alá venni az egyik legszánalmasabb alakulatot. Kattintás után lássuk a Messit medvét.

41 komment · 1 trackback

Címkék: argentína medve messi csoportmeccs tevepata ellenfélgyalázó

VuvuzEllas!

2010.06.21. 18:53 Anaximandrosz

A félreértések elkerülése végett leszögezzük, ez nem a napi borzasztó szóvicc blog. Egyszerűen csak így fogunk szurkolni mostantól.

És persze vuzuzeláról posztolni majdnem olyan kifizetődő, mintha alig felöltözött szurkercsajokat mutogatnánk.

3 komment

Címkék: szurkolás vuvuzela

Próbálunk higgadt fejjel gyorselemezni, valószínűleg eredménytelenül, buzog bennünk a buzuki hangja, és ha sikerült volna egy görög közösségből közvetíteni, akkor hatványozottan élvezhetőbb beszámolóval jelentkeznénk.

6 komment

Címkék: vb győzelem nigéria rehhagel buzuki

Ha túl modorosnak vagy unalmasnak tartod az indexes közvetítést, akkor itt a helyed. Garantált a redundancia: egyszerre két görög szurker elemez, értékel, mellébeszél. De lesz pró és kontra is: Nigéria főszurkolója is adásban lesz. És lemerjük fogadni, hogy a mindenbe belepofázó Dél-Korea twitjei is átcsúsznak a cenzúrán.

 

Ha kommentben megadod a twitteres userneved, visszakövetünk, és a te is belepofázhatsz a Rehhageli dialetaktikába.

Ha pedig a sportgézás stream mellett látni akarsz minket is, bökj a gombra, hogy külön ablakban, csak a twiteket lásd. (külön köszönet Chile blogjának az ötletért)

9 komment

Címkék: élő nigéria közvetítés pina lesz az

Úgy érezzük, hogy a világbajnokság egyre inkább állatkertre hasonlít. Az előző meccsen Korea Tigriseivel labdáztunk egy felejthetőt, most meg a Sasok, sőt Szupersasok fognak velünk focizni. Majd jól meg is nézzük, hogy tollas-e a hátuk a fekete fiúknak. Láttak már sast szaladni? Mi sem, de nyilvánvalóan komikus látvány.

Nagyon nehéz egy olyan országtól tiszta játékot remélni, amelyről, egy az afrikai kontinensen bevett szokásnak tekinthető csalást neveztek el.

23 komment

Címkék: nigéria csoportmeccs ellenfélgyalázó

Az alábbi videót küldjük felvidításént mindazoknak, akik még ma is Ouzoba fojtják bánatukat a görög vereség miatt.

Szólj hozzá!

Címkék: stavros flatley zsírgörög ciprióta

süti beállítások módosítása