Már bemutattuk, hogy a görög foci vallás, aztán azt is, hogy nem indul valami szerencsésen a válogatott dél-afrikai kalandja, láthattuk, hogy segítjük az elesetteket, mi jöhet még? Hitünk és eltökéltségünk nem ismer határokat.

 

 

   

A válogatott Durban északi részén a helyi iskola focipályáján végezé az test és szellem frissítését, melynek kezdetén Sergiosz Kikkotisz érsek megáldotta vala az csapatot. A csapat köszöntésére a durbani görög közösség teljes létszámban kivonula majd szó-szót, tett tettet követett vala, és az nagy talákozás örömére összecsaptak egy kis mulatságot ahol szintén végigáldották a megjelenteket, majd lakmározának bárányt, és lajhárt, és málét sós ringlit babbal és orángutánt és zsenge gyökereket és gyönge szekereket.

 

 

 

 

HELLÁSZ OLÉ!

Amen

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: vallás felkészülés rehhagel pópa

A bejegyzés trackback címe:

https://rehakles.blog.hu/api/trackback/id/tr132073065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása