Apró kis összeállításunk a Guardian honlapján jelent meg. Hogy mikor, arra csak tippelni tudunk, de valószínűleg egy-két évvel az EB győzelem után. Miután az angol válogatott megint hozta a szokásosat (nemcsak az EB-n, hanem az utána következő VB selejtezőn is), úgy voltak vele, hogy (megintcsak szokás szerint) nem baj, ha egy kicsit baszogatják a németeket - jelen esetben Rehhagelt. Vigyázat! Fotosopp!

A szerkesztő már a bevezetőjében ellő egy sziporkát az unalmas németről, akinek pár hónappal azelőtt a nevét sem ismerték, valamint egy rögtönzött bölcsészként a pályamunkákat (a művészeti alkotásokat az olvasók küldték be) egytől-egyik a szarszemét kategóriába sorolta. Mi ezek közül válogattuk ki a "legjobbakat".

A Kaiser

Az alkotó Peter Nurse szerint Otto megérdemli a császári rangot, Európa meghódítása után, ezért kapott egy hamisíthatatlan bajuszt (így egy kicsit Spigot ezredesre hasonlít). Mellesleg megjegyzi,  hogy szinte hallani ahogy Rudi Völler sírógörcsöt kapott, amiért sosem lett akkora nagyság, mint honfitársa.

Mi csak annyit tennénk hozzá, hogy Peter nem is tudta, mennyire beletrafált. Íme a bizonyíték:

 

 

 

 

 

 

 

  Hülye szójátékok kezdő angolosoknak: Greece/Grease

Ebben a kategóriában két pályamunka is érkezett. Sokat nem fűznénk hozzá: azon a képen ahol gyanús a női főszereplő, na az Nuno Gomes. Szerintünk mindkettő zseniális.

 

 ReHulkles

Viccesnek szánt, ámde szánalmasra sikeredett kommentárjában a versenyző csak annyit tett hozzá, hogy Otto így néz ki, amikor valamelyik játékosa valami izgalmasat produkál a pályán. Mondja ezt egy angol...

  

 

 

Csakhogy mi is hozzátegyünk valamit ehhez az alábbi képen egyértelmű, hogy Albion "sztáredzője" honnan kapja a tippeket a szekszi fodballhoz.

 

 

 

 Görög mitológia

Rehhagel kentaurként tökön rúgja a kigyúrt Scolarit? Kurvajó. Persze a mi albumunkban is van egy erre rímelő kép:

 Nőkkel bármit (bárhol)

Eléggé egyszerű a képlet: nőkkel bármit el lehet adni (fogselyem, WC pumpa, még több nő). A kép címe: "Hogyan fogom ezeket edzeni?" Értékeljük a gyengébb (...) nem prezentációját, azzal viszont nem igazán értünk egyet, hogy párhuzamot vonjanak a balerina női foci (lásd még olaszok, spanyolok, meg az egyéb "látinámerikaiak") és a kőkemény görög csapat között.

 Miénk a vár

A végére hagytunk egy erősen dadaista alkotást, amelyen a vár a görög válogatottat szimbolizálja, míg a levágott fejek az ellenfélhez tartoztak volt. Kíváncsian várjuk a tippeket, hogy a kocka vajh kit ábrázolhat...

Szólj hozzá!

Címkék: dadaizmus rehhagel megagodzilla

A bejegyzés trackback címe:

https://rehakles.blog.hu/api/trackback/id/tr152032850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása