Otto Rehhagel ma kihirdette a végleges keretet. A 23-ból nyolcan a Panathinaikoszban játszanak eredetileg, így nehéz lesz majd olyan dumával előállni, hogy nincsenek összeszokva. Örömünkre bekerült az utazó csapatba Szotirisz Ninisz, aki ha bizonyítási lehetőséget kap, rácáfolhat arra a közkeletű vélekedésre, hogy a görög foci ötlettelen rakkolás.

Szerdán még legyalázzuk a szerencsétlen Paraguay-t egy edzőmeccsen, pénteken aztán már repülünk is Dél-Afrikába, ahol természetesen sokkal ócskább a bor, és tenger sem olyan kék, mint nálunk. Ez persze majd nem zavar minket a vb győzelemben.

Kapusok: Mihalisz Szifakisz (Arisz Szaloniki), Alekszandrosz Corvasz (Panathinaikosz), Kosztasz Csalkiasz (PAOK Szaloniki)

Védők: Jorgosz Szeitaridisz (Panathinaikosz), Lukasz Vintra (Panathinaikosz), Evangelosz Morasz (Bologna), Szokratesz Papasztatopulosz (Genoa), Szotirisz Kirgiakosz (Liverpool), Avraam Papadopulosz (Olympiakos Pireusz), Vaszilisz Toroszidisz (Olympiakos Pireusz), Nikosz Szpiropulosz (Panathinaikosz), Szteliosz Malezasz (PAOK Szaloniki)

Középpályások: Kosztasz Kacuranisz (Panathinaikosz), Alekszandrosz Ciolisz (Siena), Jorgosz Karagunisz (Panathinaikosz), Szotirisz Ninisz (Panathinaikosz), Hrisztosz Pacacoglu (Omonia), Szakisz Prittasz (Arisz Szaloniki)

Csatárok: Angelosz Hariszteasz (Nürnberg), Dimitrisz Szalpigidisz (Panathinaikosz), Pantelisz Kapetanosz (Steaua Bucuresti), Teofanisz Gekasz (Hertha BSC), Jorgosz Szamarasz (Celtic Glasgow)

3 komment

Címkék: keret

A bejegyzés trackback címe:

https://rehakles.blog.hu/api/trackback/id/tr462048077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Žďárský 2010.06.01. 16:18:48

Amanatídisz csak nekem hiányzik? Kapetánosz helyett simán befért volna a keretbe.

rio.pete 2010.06.01. 16:35:25

Ninis jóféle kreatív középpályás. Meglátjuk mennyit játszatják...

Anaximandrosz · http://rehakles.blog.hu/ 2010.06.01. 18:42:30

@Свобода: Amanatídiszt már a bővített keretbe sem hívta meg Rehhagel. De helyette frankfurtiként ott lesz Gekasz. Igaz csak most igazolt át.
süti beállítások módosítása