...mondhatnánk, miután elkészítettünk egy faszipántos összehasonlító táblázatot a fogadóirodák szerinti esélyeinkről. A fikazöld verebektől eltérően mi nem pepecseltünk mindenféle csoporton belüli huzavonákkal, hanem a lényegre koncentráltunk.

Kék-fehérben úszó véreres szemünk előtt ugyanis csak a VB  cím megszerzése lebeghet, azonban ezt a reményünket valami oknál fogva a szűklátókörű fogadóirodák nem igazán táplálják. Azt talán még lenyelnénk, hogy a teljesen fogalmatlan argentinokkal nem említenek egy lapon minket (és akkor finoman fogalmaztam), de hogy még Nigériát (értik, Ni-gé-ri-át) is előrébb sorolják nálunk, az azért vérlázító. Mert mit tettek értünk a nigériaiak?

Vigyük egy fokkal lentebb az igényszintünket, és koncentráljunk csak a csoport továbbjutási esélyekre. A helyzet nagyjából ugyanaz: ha a fogadóirodákon múlna, mi már a csoportkört sem élnénk túl, bár azért szoros harcot jósolnak a második helyért, megintcsak Nigériával.

Nézzük a dolgok - számunkra - pozitív oldalát: ha valaki merész és egy egy esetleges (mit esetleges, egyértelmű) végső görög győzelem tippel, az bizony jó pénzt hozhat a konyhára.*  Íme egy újabb indok hogy miért szurkoljunk Görögországnak.


 *Nagy közhelyszótár - 380. oldal, 6-os szócikk 

Szólj hozzá!

Címkék: fogadás odds sebők vili

A bejegyzés trackback címe:

https://rehakles.blog.hu/api/trackback/id/tr762048206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása