Egyfajta muffláz söpört végig a társblogokon, elvileg csatlakoztunk is, DE (kicsit késve, és a görög lustasággal megátkozva) mi ezennel kiállunk egy alternatív, NEM HÍMSOVINISZTA poszttal, amelyben összegyűjtjük az ethniki lehetséges celebszurkolóit sok videóval képpel, a velvet blog elbújhat melletünk.

Ha már a női egyenjogúságot (ide most tehetnénk egy hosszú zárójelet a Hitlert megszégyenítő diktatórikus vonásokkal rendelkező nőkről, de nem tesszük) emlegetjük, első, és nyilvánvaló sztárunk George Michael. A görög ősökkel bíró sanzonénekes méltán lehet zázlóshajója válogatottunknak, aki énekesi pozicíóban foytatta az ősi görög hagyományokat.


Pete Sampras szülei egyenesen Spártából emigráltak az ígéret földjére (nem, nem Izrael, hanem USA). Az ő példás sportolói karrierje lebeghet válogatottunk szeme előtt, illusztrációként az alábbi videót ajánljuk:

 

Artemios (Demis) Ventouris Roussos
Aki hallgatott már legalább fél percig Sláger Rádiót, az mnden bizonnyal hallhatott már róla. Barry White után a második legjobb bugyiizzasztó zenét Demis produkálja - ebből is látszik, hogy a kemény görög férfi külső érző szívet takar (lásd még George Michael)

 

Vangelis (tisztes polgári nevén Evangelos Odysseas Papathanassiou)

Akartak már kifutni a világból, csak nem volt megfelelő zenéjük hozzá? Hát akkor íme a fényorgonálás felkent pápája, Vangelis. Egyértelmű, hogy zenéjével emeli a harci kedvet és kitermel egy vödör taknyot.

 

Kojak, alias Telly Savalas

Igazságtalanok lennénk, ha a jó öreg Tellyt (Isten nyugosztalja) a kopasz és nyalókás nyomozóval azonosítanánk: Száll a kakukk fészkére, Piszkos 12, Kelly hősei. Görög származásán mindez nem változtat, ő is nekünk szurkolna.

 

Ron Jeremy
Lehetne kakukktojás is, ámde melyik görög nem szereti a szexet? Szőrös mellkas, pinabajusz? Hát nem úgy néz ki, mint egy kiköpött görög? Ráadásul focizott is? Vitának helye nincs....

 

 Olvasói nyomásra, ámde teljesen jogosan a litára felkerült Peter Andre, a harrowi ciprióta görög, a kimunkált felsőtestű dalospacsirta, aki vagy három ideig a világ egyik legnagyobb szilikontartalmommal rendelkező hölgyét (...), Katie Price művésznőt kezelte. Aki ennél jelentősebb művészi teljesítményét fel tudja mutani az úriember munkásságából, az alegyen szíves a kommentek között jelezze.

2 komment

Címkék: celebek pinabajusz majdnempina

A bejegyzés trackback címe:

https://rehakles.blog.hu/api/trackback/id/tr372056462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

periplaneta plumbum · http://atomgomba.blog.hu 2010.06.05. 19:04:51

én legalábbis úgy tudom a péterandré is görög. méghozzá nem is akármilyen muhaha

www.youtube.com/watch?v=x9YHg07NLLc
süti beállítások módosítása